Jeg har nu slået op med min gode ven kemo, det har været et godt og svært venskab! Vi har været meget igennem sammen. I starten var det svært at være din ven, du gjorde livet hårdt for mig, men her de sidste 9-10 uger er du blødt lidt op, du gjorde mig kun lidt udmattet og vi havde heldigvis kun et skænderi. Men udover det, har du været min helt – du har gjort mig fuldstændig rask, givet mig et spark og lært mig at se alt det gode i livet. Nu er jeg klar til at klare mig selv igen. Tak for alt, og jeg håber aldrig vi ses igen!

F7B5FA94-BB32-4670-B9D0-659FBF7A0E0C.jpeg

Som I kunne læse, er jeg færdig med kemo, jeg fik min allersidste behandling i onsdags og er ved at være helt ovenpå igen! Det næste, det skal ske, er at jeg starter på Tamoxifen (antihormoner) på onsdag, derefter går der 2,5 uge og så starter jeg på strålebehandling. Så vidt min sygeplejerske og jeg kunne regne ud, bliver jeg forhåbentlig færdig dagen før nytårs aften! Det bliver fantastisk at kunne springe ind i det nye år og springe ind i ny og normal hverdag igen uden kemo og stråler! Det bliver den bedste nytårsaften nogensinde! 2018 kan kun blive et fantastisk år!

Flaget blev rejst!

Til min sidste kemo havde min søde sygeplejerske hejst det lille flag for mig. Det var super hyggeligt, og min sidste kemo gik præcist, som den skulle! Jeg tog et buket med til hver af mine sygeplejesker – for jeg har min kontaktsygeplejerske, men jeg har været så heldig at have en ekstra sygeplejerske, som jeg noget at have fornøjelsen af til en del af mine kemoer – hun stillede endda så fint op, da jeg skulle interviewes og filmes af TV2 ØST!

Mine 2 sygeplejersker har bare været så fantastiske, de har lyttet til mig og været interesseret i, alt hvad jeg har sagt, også selvom jeg til tider måske har talt ørene lidt af dem😂 men de har fundet tid til mig, trods de har haft mange ting at se til! De har sørget for, at jeg følte mig tilpas, hver gang jeg kom der – de har næsten kæmpet om, hvem der kunne forkæle mig mest – og de har begge bare været så søde! De har grint med mig, støttet mig og været interesseret i alt mit arbejde med bloggen og med alle de medier, jeg snart har været i – og min kontaktsygeplejerske har fortalt om bloggen til hendes kollegaer. Så de sidste par måneder, har jeg heller ikke kunnet ringet til sygeplejepersonalet uden de viste hvem jeg var, og at jeg har en blog – og så har de givet mig en masse søde ord med. Det gør mig så glad! Jeg tror, jeg har gjort stort indtryk på mine sygeplejersker – det håber jeg i hvert fald! Vi har i hvert fald haft nogle sjove kemogange! 😃🎉 Det bliver nok, det sværeste ved, at jeg ikke skal have kemo mere – så kommer jeg ikke til at se dem så ofte mere! Jeg er ikke gået fra en kemobehandling med dem, uden at være glad! 😃

Jeg havde også en kagekone med til alle sygeplejerskene på afdelingen og min læge. Jeg har jo mødt en hel del af sygeplejerskerne, så det skulle de også have lidt for, for de har været så søde!

Min læge har også været rigtig dygtig, hun har været god til at berolige mig, men på samme tid være realistisk. Hun har formået at forklare alt i et sprog, man som patient kan forstå! Hun er en af de mest menneskelige læger, jeg har mødt! Det er fantastisk, at man føler sig set og magtet, hver gang man kommer hos hende, trods hun ind i mellem har haft rigtig rigtig travlt – hun har bare gjort det så godt! (Regering – giv nu nogle penge til flere læger!!!) Heldigvis kommer hun til at følge mig de næste mange år, når jeg skal til kontrol!

Jeg har kun haft gode oplevelser med personalet på onkologisk afdeling på Næstved sygehus! De er virkelig dygtige!

FBAF090B-C0CF-46B8-A5E4-37DB7B3BDD2C

I aften skal det fejres!

I aften skal jeg fejre, at jeg har fået min sidste kemo! Jeg har inviteret en masse af mine gymnasievenner og et par andre venner! Det bliver så godt! 🎉💥

Jeg har gjort det meste klar; bordet er trukket ud, der er gjort rent, og jeg har købt snacks, plastikflasker og shotsglas. Champagne, hvidvin, øl og andet spruttelut ligger klar i køleskabet! Jeg mangler bare at gøre mig selv klar – og den skal ikke have for lidt! Tøjet skal sidde 👌🏼, makeuppen får fuld skrue og smilet går helt op til ørene! 😁

-Clara💜

Reklamer