Hvad er det, der vokser og vokser, men aldrig bliver højere? Vi både elsker og hader det. Vi klipper og vi glatter det. Vi sætter det og vi vasker det. Og det er med os hele livet igennem – (medmindre du har måne 👴🏼🤣)!

Mit hår, det vokser og vokser stadig rigtig hurtigt. Det er blevet godt tæt, og jeg kan ENDELIG sætte det igen! Det er en helt vild følelse, at man selv har styringen over sit hår igen!

Mit nye hår har både fået en ny farve, og det ser også ud til, at det har fået en ny form! 😁💁🏼

Når det bliver vådt, bliver det helt kruset og samler sig, så det tyder på, der er nogle små kemokrøller på vej!! Selvfølegelig er intet sikkert endnu, men jeg har en rigtig god fornemmelse!

Det gode ved, at jeg har været helt skaldet er, at jeg kan have et nyt udstryk, hver dag. Man kan lave tusindvis af udtryk ud fra én hårlængde. Med mit korte hår kan jeg den ene dag gå i virkelig kikset tøj, men så har jeg mit meget korte hår, som gør, at det samlede udtryk bliver ret cool alligevel. Den næste dag kan jeg gå i trævlede bukser, sort tøj og støvler og så har jeg pludselig et nyt og mere råt udtryk. En anden dag kan jeg have hue på, hvor man ikke kan se min hårlængde – her kan jeg fx gå i kjole og pynte mig lidt, det udtryk gør noget helt tredje. Og så er der de dage, hvor jeg bare gerne vil ligne en dreng, og så hjælper det korte hår mig en del – det er meget sjovt at prøve det ind i mellen.

Sådan kommer det til at være igennem de næste mange måneder, nyt hår og nyt udtryk hver dag! Det er fedt og så passer det perfekt til mit intellektuelle, udforskende og nysgerrige tvillingesind!

Mit hår er nok et af de tydeligste tegn på, at jeg er færdig med kemo, og at jeg er fuldstændig rask igen! 💃🏼

0D6CB234-BEB0-4A42-9737-0F2638BA97D2.jpeg

Det er kun en måned mellem de her billeder – det er helt vildt, som det bare vokser!

 

-Clara🌸

 

Reklamer