Nu har jeg modtaget de første billeder fra fotoprojektet, og de er blevet supergode! Jeg modtager også nogle flere om lidt tid! Dem glæder jeg mig også sådan til at vise dig!

For dig der ikke ved, hvad fotoprojektet er, så er det et projekt, som Liv Kastrup – en utrolig dygtig fotograf – har lavet til magasinet Contrarian med temaet “Det gode liv”. Du kan læse mere om magasinet her: http://www.readcontrarian.com og evt. forbestille udgaven, hvor jeg er med i. Du kan også se mere af Livs arbejde på http://www.livkastrup.com.

 

Det var supersjovt og spændende at tage billederne sammen end hende. Til at starte med, var jeg lidt usikker, for jeg har aldrig følt, jeg har det der berømte “fotogen”😂 Men Liv er super god til at vejlede, og som du kan se på billederne, er hun jo virkelig god til at få det helt rigtige udtryk frem i mig, hun skaber et godt lys, gode perspektiver og meget meget mere!

7451832B-7474-4908-903C-350005DE6195Det her billede er klart min farvorit! Det er virkelig stærkt og fortæller alt helt ærligt. Det er det mest tydelige tegn på alt, jeg har været igennem, og fortæller min historie ret godt:

Brystarret som vidner om kræftoperationen, og brystbenrarret der vidner om de ekstra og hårde undersøgelser. Mit skarpe, bestemte udtryk, som viser hvor stærk, det har gjort mig. Den nøgne hud udstråler også en vis uskyldighed og åbenhed, som er en del af min nye personlighed, men den viser på en måde også lidt af min skrøbelighed. De små poser under øjnene viser også tegn på, at det har været en hård omgang, som ikke kun har givet ar på kroppen. Min rette ryg og løftede hage, beviser min styrke og målrettet(-hed). Billedet får mig til at ligne en eller andet leder/sportsstjerne/helt med det meget bestemte udtryk – men det jeg har været gennemlevet overgår vel et eller andet sted alle ledere, sportstjerner og nogle helte på rigtig mange måder!

Det lille stolte smil på læben beviser nemlig, at jeg har vundet!💪🏼

-Clara💜

Reklamer