Lavendelblomsten

For ung til brystkræft!

Ugens Miljøtip

Miljøtippet – hvad er det?

Miljøtippet er mit nyeste tiltag her på bloggen. Jeg kunne også have kaldt det “Sundhedstippet”; for når vi skåner miljøet, skåner vi i sidste ende vores helbred for unødig overbelastning.

Jeg synes også miljø dækker over flere ting; for vi kan både skåne vores naturs miljø, men vi kan også skåne vores eget miljø. Derfor har jeg valgt at kalde siden for miljøtippet. Jeg længe har været interesseret i miljø og sundhed, da jeg mener det går hånd i hånd. Gennem mit behandlingsforløb er jeg blevet endnu mere opmærksom på, hvor vigtigt det er, at passe på vores miljø og dermed passe på os selv.

environmental1

Tippet vil være en blanding af, hvordan man kan skåne miljøet, men også hvordan man kan skåne sig selv. På den måde kan man forebygge miljø forurening, og man kan forebygge nogle sygdomme.

Nogle af tipsne kender du sikkert godt, men jeg synes aldrig, det skader med en lille påmindelse, nogle andre overrasker dig måske. Og husk! Mange af tingene er måske bare et spørgmål om tilvænning – for alt er muligt!

Jeg håber, du vil følge med og tage nogle af miljøtipsne til dig. For hvis vi alle sammen bare gør lidt, kan det ændre enormt meget – vi kan mindske forekomsten af sygdomme og gør vores jord til at bedre sted at være!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: