Nu har jeg ENDELIG fået bestil en af mine drømmerejser! Hele vejen igennem behandlingsforløbet har jeg higet efter at komme ud at rejse. Det hjalp ikke ligefrem på min rejsetrang, at min Zanzibartur måtte aflyses.

Min nye rejse går altså ikke til Zanzibar, da Zanzibar ikke fylder helt lige så meget i mine drømme mere. Jeg vil stadig gerne derhen en dag, men det skal ikke være lige nu. Nu har jeg fundet en rejse, der passer til lige mine behov! Jeg har nemlig længe været fascineret af 60’ernes hippier, af buddhisme og hinduisme, og det der med at finde en indre ro – og den fascination er kun blevet større gennem de sidste 6 måneder. To af de personer jeg længe har beundret er Eik Skaløe og Iben Nagel Rasmussen – lige siden jeg så filmen om Steppeulven (Eik Skaløe) tilbage i februar 2015, har jeg haft lyst til at følge nogle af deres fodspor rundt omkring i verden. Deres frie sind beundrer jeg rigtig meget, og deres søgen efter mening og revolution kan jeg sagtens genkende i mig selv.

Steppeulven720x348px.jpg

Derfor kan min drøm om, at opleve lige præcis dette sted, meget snart gå i opfyldelse! Jeg skal se på templer, arbejde i rismarker, vandre i bjerge, se solopgangen over bjergene og følges med en hel flok andre unge på min egen alder. Jeg håber, jeg kan kunne helt ud til små dele af dette fantastiske land, snakke med de lokale, bjergfolkene og se en af verdens smukkeste naturer.

Jeg tager afsted til marts og skal være der i 2 uger, og det passer mig helt fint. Så kan jeg nemlig også nå en tur til USA og en tur til enten Cuba eller Thailand, inden jeg starter på uddannelse igen til sommer! Men jeg skal til dette land lige i begyndelsen af deres regntid, så temperaturen er perfekt, og luftfugtigheden burde være til at holde ud!

Landet er et sted i Asien, de fleste er hinduister, men der er også en del buddister. Det har en meget bjergrigt landskab – og det er altså her en masse er 60’ernes hippier søgte hen. Kan du gætte hvor det er?

-Clara💜

Reklamer