I fredags kunne jeg fejre min sidste strålebehandling! Det var også sat flag op til mig denne gang – ligesom ved min sidste kemobehandling. Denne gang kunne den ellers stå og flagre mellem mine ben, men der stod den jo også fint – den skulle jo ikke straffes med stråler!

70275662-263D-4F83-A07C-84C63D3ECA71.jpeg

Jeg bruger de sidste dage af dette år, til at fundere over alt, der er sket i løbet af året. Det har nok på mange måder været et af de hårdeste år, jeg har haft – forhåbentlig også det hårdeste år, jeg får – for nu synes jeg bestemt, jeg har fortjent noget medgang! Til gengæld er det her også det år, hvor jeg har lært allermest – det er sjovt nok det første år i 14-15 år, hvor jeg IKKE har gået i skole. 😅

Jeg er lidt imponeret over, hvor meget sådan en sygdom kan gøre ved en og alle omkring en. Det har skabt en masse frygt i mig selv og dem omkring mig, men det har bestemt givet et masse livsmod. Herhjemme har vi store planer for fremtiden, og vi gør rent faktisk noget ved det nu! Jeg selv er i gang med flere store projekter, som virkelig giver mening og livskvalitet, derudover glæder jeg mig til min tur til Nepal og er ikke spor nervøs – det ville jeg have været for 8 måneder siden. Jeg har også flere rejser, jeg er ved at planlægge! Og noget af det største der er sket er, at jeg nu føler mig helt klar til at flytte hjemmefra – jeg glæder mig endda lidt til at komme ud og klare mig selv!

Men jeg er jo ikke kommet så godt igennem alt det her alene. Bloggen og alle jer læsere har været en fantastisk støtte! Jeg er ofte blevet meget rørt over, hvor mange der ville følge mig, alle jeres søde kommentarer og støtte!👭👫👬

Mine forældre har også en stor del af æren; de har hele vejen igennem været meget rolige og beroliget mig, hver gang jeg var nervøs. De har kørt mig til samtlige behandlinger, blevet sent oppe for at snakke, og så har de bare været der hele vejen igennem!💕 Min søster, Anna, har oversat, hvad lægerne har fortalt mig, hvis jeg ikke selv fangede det hele, hun har svaret på alle mine mange, mange spørgsmål, og så har hun fulgt mig til stortset alle møder og operationer på Rigshospitalet. ❤️

Min barndomsveninde, Monica, har også været en kæmpe støtte, sat tid af til mig, når jeg har haft brug for det, kørt mig hele vejen ind til Rigshospitalet og skrevet til mig ofte – nogle gange dagligt og specielt på de hårdeste dage. Hun har praktisktalt ageret min advokat, når sygehusvæsnet ikke har behandlet mig ordenligt! Og nu er vi ved at starte et stort spændende projekt sammen.❤️ Min veninde, Anne, har gået nogle gode ture med mig og sikret sig, at alt var okay, og lagt øre til alt jeg har at fortælle. Hun er så god til at lytte og så fantastisk rummelig!❤️

Min lillebror og storesøster, Thomas og Laura, som bare har været overfor mig som de plejer, som om alt var normal. Det har virkelig været rart, bare at blive set som jeres søster! 💕 Min veninde, Natalia, har hele vejen igennem haft mig i hendes tanker, og det har jeg vidst hele vejen igennem. Vi har ikke nået at se hinanden så meget, men jeg har hele tiden vidst, at hun var der og fulgte med. Nu har hun så bragt den dejligste lille dreng ind i verden, jeg kan ikke være mere stolt af hende! Han har simpelthent fyldt mig med så meget glæde! 💕 Gamle venner, nye venner, hele min familie: Tusind tak for alt jeres støtte, som I har givet mig på alle tænkelige måder. Jeg synes, det her år har bragt os alle tættere sammen. 👬👫👭

946E9B88-69B0-4450-8C4C-A6D093862B49

Jeg føler mig lidt som en juleklokke, der har fået et ar. Klokken er jo stadig fin og smuk, og har mange mange gode år endnu, den har blot et lille ar, som aldrig kan heles helt, men det gør ingenting. Den er jo stadig smuk, den har stadig livet, og den har en kæmpe stor og fantsatisk familie omkring sig, og massere venner, som får den til at føle sig helt normal. Juleklokken har aldrig været mere taknemmelig!

De næste 3 dage bliver huset fyldt med venner og familie, og så skal vi bare feste, fejre hinanden og fejre livet, som vi alle er så heldige at have! Jeg vil nyde alle de oplevelser og minder, vi har haft sammen, og dem vi skal til at få sammen. Nytåret springer jeg ind i sammen med en masse gode venner. Det bliver godt at starte på et nyt år, og vide jeg er helt rask, og nu kan begynde at leve livet fuldt ud!

Jeg glædet mig til at fortsætte bloggen i det nyt år, og jeg håber meget, I fortsat vil følge med! Jeg ønsker jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår med alle jeres kære!🍾🥂

-Clara💜

 

Reklamer