I dag er en stor mærkedag for mig. I dag er en dag, jeg har lyst til at undgå, springe over og helt fjerne fra min kalender. I dag er det præcist et år siden mit største maridt begyndte.

444C7024-4C35-44CB-8F93-8D614FEB87E5.jpeg

Jeg går stadig og venter på at vågne op fra min maridt. Jeg har lært, hvad jeg skulle, så nu vil jeg gerne vågne op og få at vide, det hele bare var en ond ond drøm! Men det er det desværre ikke… jeg har lige nevet mig selv i armen, det gjorde ondt, så tjekkede jeg mit bryst, det er stadig væk og så kiggede jeg mine billeder igennem, og de er der stadig – hver og en fra hele mit behandlingsforløb.

De sidste par dage har jeg grædt, ikke meget, men jeg har været ret trist, i går aftes græd jeg rigtig meget, men lige nu kommer der ikke flere tårer. Måske er det fordi, det er præcist et år siden, jeg græd så forfærdelig mange tårer, at der til sidst ikke kom flere, selvom jeg stadig var forfærdelig ked af det. Måske min krop husker det, måske den har valgt ikke at lave tårer i dag, fordi den gerne vil have at jeg er glad i dag. Jeg ved det ikke.

Men i dag vil jeg prøve at nyde dagen, jeg vil i stedet fejre, at jeg har klaret mig igennem det sidste år, at jeg er rask igen og at jeg er kommet stærkere ud på den anden side, at jeg har tilladt mig selv at være sårbar, at sørge, at være glad, at jeg er blevet stærkere, gladere og fået mere livskraft. At jeg har tilladt mig selv at modtage kærlighed, give kærlighed og fundet kærligheden igen er allesammen store ting for mig! Og det er dét, jeg skal fejre i dag!

Jeg vil fejre dagen med min familie, min søde kæreste og alle mine venner, fordi vi har hinanden, fordi vi elsker hinanden og fordi vi har klaret os så godt igennem noget så hårdt, sammen!

1170B16A-9D45-4B0C-A056-F1BA9B478F72.jpeg

Okay, jeg håber, du kan følge med i min lange tankestrøm! For tanker er mange i dag og nogle af dem har brug for at komme ud af min hoved.

Jeg har så mange ting at være glad for for tiden, jeg tror faktisk slet ikke, jeg har noget at være trist over, kun denne dag og det vil jeg give mig selv lov til. Men jeg har virkelig mange ting, jeg kan glæde mig over for tiden. Jeg har min dejlige og søde kæreste, min familie har det godt, jeg har lige fået mit store ønske om en tatovering af følgestjernen opfyldt, og om en uge får jeg min elskede engel tatoveret, så jeg altid har den med mig, så den altid kan passe på mig.

I morgen rejser jeg til Budapest med min søde veninde Monica. Her skal vi se den smukke by, gå ture langs floden, slappe af i spaen, spise god mad og tøsehygge! Derefter står den på rehabiliteringsophold en hel uge i Nyborg med andre unge kræftramte og tidligere kræftramte. Derefter skal jeg en weekend til Oslo med min kæreste, i juni kan jeg fejre, at jeg fylder 22, at min lillebror ikke er så lille mere, så han bliver student og så er der ellers sommerferie med arbejde og en masse ferie!

Så det er en masse ting at glæde sig til og glæde sig over! Så derfor er det måske okay, at det sidste år ikke bare var et maridt, som jeg skulle vågne op fra, for så ville alle de her gode oplevelser, minder og ting ikke være sket og jeg ville ikke have de samme spændende planer, som jeg har nu!

Husk at elske hinanden og fejre livet sammen! 💞

-Clara 🌸

Reklamer