Lavendelblomsten

For ung til brystkræft!

Velkommen

Velkommen til min blog!

Lidt om mig:

Mit navn er Clara, jeg er 22 år, og så er jeg skribenten bag denne blog. Lige nu står jeg overfor nogle af de største beslutninger i mit liv; Hvad vil jeg? Hvordan kommer jeg i gang igen? Og hvem er jeg egentlig?

Jeg tror jeg så småt er ved at finde frem til svarene, men jeg er stadig spændt på, hvad fremtiden bringer. Det eneste jeg ved lige nu, er at jeg til hverdag er jeg vikar i en børnehave, og at jeg er i gang med mit andet sabbatår, efter jeg blev færdig med gymnasiet i 2016. I efteråret 2018 tager jeg på højskoleophold, derudover vil jeg gerne ud og rejse og opleve verden – jeg har allerede set en del af den, blandt andet Nepal og Budapest i foråret’18, men jeg vi gerne opleve endnu mere.

Til februar 2019 vil jeg gerne starte på sygeplejeskolen. Jeg drømmer om at blive sundhedsplejerske en dag, men først kræver de 3,5 år på sygeplejeskolen. Jeg drømmer om at starte på studie i Odense og flytte derhen. Jeg har altid haft stor interesse i babyer og børns udvikling, og jeg ønsker at hjælpe og vejlede nybagte forældre til at blive de bedst mulige forældre for deres lille ny.

Derudover har jeg gennem mit eget behandlingsforløb og rehabiliteringsforløb stødt på flere sexologer. De har inspireret mig helt vildt, og jeg har fundet ud af hvor uhyre vigtigt deres arbejde er og hvor meget de betyder for fx kræftpatienter. Så jeg går også med en lille drøm om at specialisere mig til sexolog også. Jeg tror en baggrund som både sygeplejerske, sundhedplejerske og sexolog vil være en virkelig god kombination, for at hjælpe folk på den bedste og mest sammenhængende måde.

Lidt om min blog:

Jeg startede min blog i maj 2017 kun få uger efter, jeg fik konstateret brystkræft i en alder af bare 20 år. Jeg startede min blog, fordi jeg selv savnede en person at spejle mig i, da jeg blev syg – men på daværende tidspunkt kunne kendte jeg kun meget få, som havde haft brystkræft, og de var alle en del ældre end mig, da de havde det. Derfor valgte jeg at starte en blog selv, så jeg kan hjælpe andre, som kommer eller er i min situation. Jeg startede også bloggen fordi mange i min omgangskreds ikke rigtig vidste så meget om sygdommen og det at være syg. Jeg fik stillet utroligt mange underlige spørgsmål og mange af de samme. Så jeg tænkte, en blog hvor jeg fortæller om ALT, kunne være en god støtte både for dem omkring mig, men også for mig selv. For det gik hurtigt op for mig, at jeg ikke kun hjalp folk i min omgangskreds, jeg hjalp også mig selv. Det har været en kæmpe gave for mig gennem hele forløbet, at kunne skrive alle mine tanker og oplevelser ind på min blog, for så fyldte de ikke så meget i hovedet, og den har også hjulpet mig til at finde frem til andre i samme situation som mig. Der er nemlig utrolig mange, der har kontaktet mig gennem tiden og delt en del af deres historie med mig, og det synes jeg er fantastisk, for så kan jeg være med til at starte samtalen om kræft. Jeg synes nemlig det er utroligt vigtigt, at snakke om kræft – hvis man kan snakke om kræft kan det nemlig både hjælpe en selv, men også ens omgivelser. På den måde kan vi også nedbryde tabuer om kræft, vi kan hjælpe hinanden bedre igennem et kræft forløb, og vi kan måske reducere frygten for kræft i smule – For kræft er ikke nødvendigvis en dødsdom, husk det!

Jeg ønsker at skabe en positiv og optimistisk stemning på min blog, hvor der på samme tid også skal være plads til det der er svært. Jeg ønsker at styrke håbet og styrken i alle, uanset hvilken situation, man står i.

Følg mig på facebook, mail eller instagram:

Jeg håber meget, du vil følge med i min blog. Hvis du klikker på “follow” eller “følg” får du automatisk en mail, når jeg udgiver et nyt blogindlæg.

Du kan også følge min facebook side ved at klikke på linket her. På min facebookside smider jeg links op til mine nyeste blogindlæg, jeg skriver også små opdateringer på siden – derinde er du også meget velkommen til at kommenterer mine blogindlæg eller stille mig spørgsmål. Du kan finde alle mine blogindlæg under “Bloggen” i menuen under bloggens titel “Lavendelblomsten”)

Det er også muligt at følge mig på min Instagram: claramariemtams – Her kan du også se, hvornår jeg udgiver et nyt blogindlæg, du får også små opdateringer om mit forløb, og der kan du også få en snært af alle mine andre interesser.

 

Jeg håber du vil læse med!

 

 

Reklamer
Reklamer
%d bloggers like this: