Lavendelblomsten

For ung til brystkræft!

Velkommen

Velkommen til min blog!

Lidt om mig:

Mit navn er Clara, jeg er 21 år, og så er jeg skribenten bag denne blog. Lige nu står jeg og skal tage nogle af de største beslutninger i mit liv; Hvad vil jeg? Hvordan kommer jeg i gang igen? Og Hvem er jeg egentlig?

Det eneste jeg ved, er at jeg til hverdag er jeg vikar i en børnehave, jeg er i gang med mit andet sabbatår, efter jeg blev færdig med gymnasiet i 2016. Inden jeg starter på studier efter sommeren 2018, vil jeg gerne ud og rejse og opleve verden – jeg har allerede planlagt nogle rejser i løbet af foråret. Jeg drømmer om at have et arbejde, hvor jeg selv kan bestemme en stor del af tiden, da det motivere mig enormt meget at være selvstændig. På samme tid drømmer jeg også om at have nogle gode kollegaer, arbejde med mennesker og komme rundt omkring i verden. Jeg drømmer om en hverdag, hvor mine skriverier fylder en stor del, hvor jeg selv kan styre min arbejdstid, og hvor mit arbejde er meget varieret. Derfor er der ikke én uddannelse, der passer til alt det, jeg drømmer om. Jeg vil derfor vælge én uddannelse, hvor jeg har mulighed for at specialisere mig, og hvor jeg også har mulighed for at læse andre fag ved siden af, så jeg i sidste ende ved meget om min uddannelse, men også en del om en masse mindre fag ved siden af, som også interesserer mig. Hvad det præcist bliver for et arbejde, jeg skal have, ved jeg endnu ikke. Men hvad jeg er sikker på, er at jeg vil gå efter mine drømme!

Lidt om min blog:

Jeg startede min blog i maj 2017 kun få uger efter, jeg fik konstateret brystkræft i en alder af bare 20 år. Jeg startede min blog, fordi jeg selv savnede en person at spejle mig i, da jeg blev syg – men på daværende tidspunkt kunne kendte jeg kun meget få, som havde haft brystkræft, og de var alle en del ældre end mig, da de havde det. Derfor valgte jeg at starte en blog selv, så jeg kan hjælpe andre, som kommer eller er i min situation. Jeg startede også bloggen fordi mange i min omgangskreds ikke rigtig vidste så meget om sygdommen og det at være syg. Jeg fik stillet utroligt mange underlige spørgsmål og mange af de samme. Så jeg tænkte, en blog hvor jeg fortæller om ALT, kunne være en god støtte både for dem omkring mig, men også for mig selv. For det gik hurtigt op for mig, at jeg ikke kun hjalp folk i min omgangskreds, jeg hjalp også mig selv. Det har været en kæmpe gave for mig gennem hele forløbet, at kunne skrive alle mine tanker og oplevelser ind på min blog, for så fyldte de ikke så meget i hovedet, og den har også hjulpet mig til at finde frem til andre i samme situation som mig. Der er nemlig utrolig mange, der har kontaktet mig gennem tiden og delt en del af deres historie med mig, og det synes jeg er fantastisk, for så kan jeg være med til at starte samtalen om kræft. Jeg synes nemlig det er utroligt vigtigt, at snakke om kræft – hvis man kan snakke om kræft kan det nemlig både hjælpe en selv, men også ens omgivelser. På den måde kan vi også nedbryde tabuer om kræft, vi kan hjælpe hinanden bedre igennem et kræft forløb, og vi kan måske reducere frygten for kræft i smule – For kræft er ikke nødvendigvis en dødsdom, husk det!

Jeg ønsker at skabe en positiv og optimistisk stemning på min blog, hvor der på samme tid også skal være plads til det der er svært. Jeg ønsker at styrke håbet og styrken i alle, uanset hvilken situation, man står i.

Følg mig på facebook, mail eller instagram:

Jeg håber meget, du vil følge med i min blog. Hvis du klikker på “follow” eller “følg” får du automatisk en mail, når jeg udgiver et nyt blogindlæg.

Du kan også følge min facebook side ved at klikke på linket her. På min facebookside smider jeg links op til mine nyeste blogindlæg, jeg skriver også små opdateringer på siden – derinde er du også meget velkommen til at kommenterer mine blogindlæg eller stille mig spørgsmål. Du kan finde alle mine blogindlæg under “Bloggen” i menuen under bloggens titel “Lavendelblomsten”)

Det er også muligt at følge mig på min Instagram: claramariemtams – Her kan du også se, hvornår jeg udgiver et nyt blogindlæg, du får også små opdateringer om mit forløb, og der kan du også få en snært af alle mine andre interesser.

Mit nyeste tiltag:

Ugens miljøtip – jeg kunne også have kaldt det “Ugens sundhedstip”, for når vi skåner miljøet, skåner vi i sidste ende vores helbred for unødig overbelastning. Jeg synes også miljø dækker over flere ting; for vi kan både skåne vores naturs miljø, men vi kan også skåne vores eget miljø. Derfor har jeg valgt at kalde siden for Ugens miljøtip. Jeg længe har været interesseret i miljø og sundhed, da jeg mener det går hånd i hånd. Gennem mit behandlingsforløb er jeg blevet endnu mere opmærksom på, hvor vigtigt det er, at passe på vores miljø og dermed passe på os selv. I kan læse mine miljøtips, både for krop og natur, under kategorien “Ugens miljøtip”. (Find kategorier i menuen under bloggens titel “Lavendelblomsten”)

Jeg ønsker at opdatere min blog løbende med nye tiltag, så jeg kan fylder den med alt det, der interesserer mig og forhåbentlig også alle jer læsere!

Jeg håber du vil læse med!

 

 

Reklamer
Reklamer
%d bloggers like this: